Домашняя страница Головна Стрелка вправо Барний інвентар Стрелка вправо Джаги (Пітчери)

Джаги (Пітчери)



Фільтр
Вид:
таблиця список
Джаг (пітчер) V90 (0,09 л)
136 грн.
Джаг (пітчер) V150 (0,15 л)
175 грн.
Джаг (пітчер) APS 10330 (0,8 л)
745 грн.
Обмежена кількість
Сторінки

Джага

Магія приготування кави знайома кожному, хто хоча б раз відвідував кафе. Для помелу кави використовують кави-машини, а безпосередньо для збивання молока і створення легкої молочної піни застосовують так звані Пітчери або Джага.

У кожній кав'ярні бариста використовує Джаг для віртуозного приготування капучино, латте і інших напоїв з молочною пінкою.

Назва «Джаг» походить від англійського слова «jug» і означає «молочник», Він же пітчер — товстостінний маленький глечик, в якому зручно збивати молоко. Напоїв з піною в світі кави безліч, але найпопулярнішими з них є, звичайно, латте і капучіно. 

Виготовляють Пітчери з нержавіючої сталі, ось чому всі глечики для збивання молока, які ми бачимо в кав'ярнях і ресторанах, мають один і той же колір — сталевий. Нержавіюча сталь вважається одним з кращих матеріалів для приготування і нагрівання напоїв. Чим більш товсті стінки має Джаг, тим довше він зберігає температуру рідини всередині. Така властивість пояснюється хорошою теплопровідністю стали. Однак, незважаючи на її популярність, зустрічаються молочники, виготовлені з алюмінію, скла, пластику, а також керамічні варіанти виробів. Втім, всі вони не довговічні і легко розбиваються або оцарапиваются про інший посуд. 

Які бувають Пітчери і чим вони відрізняються?

  • Пітчери бувають з тонкими і товстими стінками, при цьому не завжди тонкі стінки посуду — це погано. Тонкостінні Джага допомагають швидше визначити, чи досягло молоко необхідної температури;

  • важлива форма носика Джага. Чим тонше носик, тим легше і правильніше виходять малюнки на поверхні піни. Ця особливість важлива для бариста, які займаються кави-артом;

  • іноді Пітчери оснащують індикаторами температури;

  • тефлонове покриття поверхні Джага — найостанніше «віяння» кавовій моди, це покриття скоріше виконує функції декору, ніж має важливе значення.

Тонкощі використання:

  • молоко для збивання має бути певної температури (зазвичай близько 4 градусів, тобто, охолоджене);

  • жирність молока для збивання — 3-3,5%;

  • при збиванні слід контрольовано нагрівати молоко паровим краном, але не доводити його до температури вище 75 градусів, інакше воно стане гірким і перегріється;

  • Збиваємо руху Джага слід проводити до тих пір, поки не буде готова порція кави;

  • перед вливанням в чашку молочної маси слід постукати пітчер об поверхню столу, щоб прибрати з рідини бульбашки повітря.

Отже, для правильного приготування кави та для повного арсеналу кавових аксесуарів в кав'ярні просто необхідно купити Джаг. Бажано, щоб він був якісним, з товстими стінками і зручною міцної ручкою. 

Для варіння кави в домашніх умовах за наявності великої кавомашини теж можна купити пітчер — так ви отримаєте справжню молочну піну, відповідно, смак кави з додаванням молока буде дійсно приголомшливим. Можна використовувати цей посуд і для збивання невеликої кількості крему, а також як ємність для зберігання молока в холодильнику.

Інформація для покупців

💰 Як оплатити покупку?

Купити Джаги (Пітчери) можна за готівку або за безготівковим розрахунком.

🚚 Як відбувається доставка товару?

Доставка по Києву може здійснюватися кур'єром або відправкою на відділення Нової Пошти. Також в Києві можливий самовивіз. У Дніпро, Запоріжжя, Львів, Одесу, Харків та інші населені пункти України замовлення відправляються Новою Поштою.

📦 Як купити Джаги (Пітчери) оптом?

Щоб придбати Джаги (Пітчери) оптом, залиште запит на нашому сайті. Спеціальна форма "Запит на опт" є на сторінці будь-якого нашого товару.
×
Фільтр

Ціна
74 грн. 2421 грн.
Повідомити про наявність товару
Им'я
E-mail
Телефон

Відправити


Рекомендуємо
подождите...