Домашняя страница Головна Стрелка вправо Барний інвентар Стрелка вправо Джаги (Пітчери)

Джаги (Пітчери)



Фільтр
Вид:
таблиця список
Сторінки


Джага

Магія приготування кави знайома кожному, хто хоча б раз відвідував кафе. Для помелу кави використовують кави-машини, а безпосередньо для збивання молока і створення легкої молочної піни застосовують так звані Пітчери або Джага.

У кожній кав'ярні бариста використовує Джаг для віртуозного приготування капучино, латте і інших напоїв з молочною пінкою.

Назва «Джаг» походить від англійського слова «jug» і означає «молочник», Він же пітчер — товстостінний маленький глечик, в якому зручно збивати молоко. Напоїв з піною в світі кави безліч, але найпопулярнішими з них є, звичайно, латте і капучіно. 

Виготовляють Пітчери з нержавіючої сталі, ось чому всі глечики для збивання молока, які ми бачимо в кав'ярнях і ресторанах, мають один і той же колір — сталевий. Нержавіюча сталь вважається одним з кращих матеріалів для приготування і нагрівання напоїв. Чим більш товсті стінки має Джаг, тим довше він зберігає температуру рідини всередині. Така властивість пояснюється хорошою теплопровідністю стали. Однак, незважаючи на її популярність, зустрічаються молочники, виготовлені з алюмінію, скла, пластику, а також керамічні варіанти виробів. Втім, всі вони не довговічні і легко розбиваються або оцарапиваются про інший посуд. 

Які бувають Пітчери і чим вони відрізняються?

  • Пітчери бувають з тонкими і товстими стінками, при цьому не завжди тонкі стінки посуду — це погано. Тонкостінні Джага допомагають швидше визначити, чи досягло молоко необхідної температури;

  • важлива форма носика Джага. Чим тонше носик, тим легше і правильніше виходять малюнки на поверхні піни. Ця особливість важлива для бариста, які займаються кави-артом;

  • іноді Пітчери оснащують індикаторами температури;

  • тефлонове покриття поверхні Джага — найостанніше «віяння» кавовій моди, це покриття скоріше виконує функції декору, ніж має важливе значення.

Тонкощі використання:

  • молоко для збивання має бути певної температури (зазвичай близько 4 градусів, тобто, охолоджене);

  • жирність молока для збивання — 3-3,5%;

  • при збиванні слід контрольовано нагрівати молоко паровим краном, але не доводити його до температури вище 75 градусів, інакше воно стане гірким і перегріється;

  • Збиваємо руху Джага слід проводити до тих пір, поки не буде готова порція кави;

  • перед вливанням в чашку молочної маси слід постукати пітчер об поверхню столу, щоб прибрати з рідини бульбашки повітря.

Отже, для правильного приготування кави та для повного арсеналу кавових аксесуарів в кав'ярні просто необхідно купити Джаг. Бажано, щоб він був якісним, з товстими стінками і зручною міцної ручкою. 

Для варіння кави в домашніх умовах за наявності великої кавомашини теж можна купити пітчер — так ви отримаєте справжню молочну піну, відповідно, смак кави з додаванням молока буде дійсно приголомшливим. Можна використовувати цей посуд і для збивання невеликої кількості крему, а також як ємність для зберігання молока в холодильнику.

Інформація для покупців

💰 Як оплатити покупку?

Купити Джаги (Пітчери) можна за готівку або за безготівковим розрахунком.

🚚 Як відбувається доставка товару?

Доставка по Києву може здійснюватися кур'єром або відправкою на відділення Нової Пошти. Також в Києві можливий самовивіз. У Дніпро, Запоріжжя, Львів, Одесу, Харків та інші населені пункти України замовлення відправляються Новою Поштою.

📦 Як купити Джаги (Пітчери) оптом?

Щоб придбати Джаги (Пітчери) оптом, залиште запит на нашому сайті. Спеціальна форма "Запит на опт" є на сторінці будь-якого нашого товару.
×
Фільтр

Ціна
52 грн. 2102 грн.
Повідомити про наявність товару
Им'я
E-mail
Телефон

Відправити


Рекомендуємо
подождите...