Термопроцессор Sous Vide (Су Вид) Sirman Softcooker SR 1 / 1GN 389761
Доставка
У відділення Нової Пошти: оплачується одержувачем
Новою Поштою по Києву згідно тарифів
Оплата
Готівкою, картами VISA/MasterCard
Гарантія
Можливий обмін/повернення протягом 14 днів
Ціна: | повідомте, коли з'явиться | Запит на опт |
|
Товар закінчився
Хочете купити оптом?
|
Хочете купити оптом? | ||
Чи задоволені покупкою? Оцініть цей товар |
- Температурний режим: від 24°C до 99°C з кроком в 0,2°C
- Кількість програм: 5
- Максимальний об'єм: 29 л
- Корисний об'єм: 25 л
- Зливний кран: є
- Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
- Температурна система: C° / F°
- Потужність: 1,7 кВт
- Напруга: 220 В
- Габаритні розміри: 57,5 х 37 х 30 см
- Вага: 16,5 кг
- Гарантіний строк: 12 місяців
- Виробник: Sirman (Італія)
- Корпус з нержавіючої сталі
- Ємність з нержавіючої сталі стандарту GN
- Зручні ручки для переміщення ємності
- Електронна система управління температурою з індикатором температури і часу
- Термопроцессор Sous Vide (Су Вид) Sirman Softcooker SR 1 / 1GN 389761 - 1 шт.
- Кришка для ванни - 1 шт.
- Ємність - 1 шт.
- Інструкція по експлуатації - 1 шт.
Термопроцессор Sous Vide (Су Вид) Sirman Softcooker SR 1/1 GN 389 761 представляє собою унікальний апарат, який здатний приготувати їжу, залишаючи всі корисні природні властивості, не руйнуючи структуру натуральних сполук білків і вуглеводів. Технологія Су Вид полягає в тому, що продукт пакується в вакуумну упаковку і вариться при відносно низькій температурі води (зазвичай від 50°C до 70°C) тривалий час, такий процес називають томлінням. В результаті такого технологічного процесу, отримуємо дуже соковите м'ясо, хрусткі і корисні овочі, а також ідеальні морепродукти, які фактично не втрачають у вазі, на відміну від звичайної варіння. Ще однією перевагою є тривалий термін зберігання:
- риба – 4-6 днів
- яловичина – 25-30 днів
- телятина – 25-30 днів
- Свинина – 15-18 днів
- М'ясо птиці – 10-18 днів
- Овочі – до 45 днів
Такі продукти є напівфабрикатом, наприклад, м'ясо після приготування, можна обсмажити з двох сторін на розпеченій сковороді, отримавши хрустку скоринку, а можна вживати відразу для соковитою нарізки в якості закуски. Якщо необхідно розігріти страву, то виріб прямо в вакуумі опускають в гарячу воду на 5 хвилин.
Скорочення втрат.
В результаті звичайного приготування, м'ясо втрачає 25-30% своєї ваги, чого не відбувається після обробки за технологією Sous Vide, а, отже, отримуємо більше порцій.
Відгуки (0)