Термопроцессор Sous Vide (Су Вид) Sirman Softcooker S 1 / 1GN 388602
Доставка
У відділення Нової Пошти: оплачується одержувачем
Новою Поштою по Києву згідно тарифів
Оплата
Готівкою, картами VISA/MasterCard
Гарантія
Можливий обмін/повернення протягом 14 днів
Ціна: | повідомте, коли з'явиться | Запит на опт |
|
Товар закінчився
Хочете купити оптом?
|
Хочете купити оптом? | ||
Чи задоволені покупкою? Оцініть цей товар |
- Температурний режим: від 24°C до 99°C з кроком в 0,2°C
- Кількість програм: 5
- Максимальний об'єм: 26,5 л
- Корисний об'єм: 22 л
- Зливний кран: відсутній
- Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
- Температурна система: C° / F°
- Потужність: 1,7 кВт
- Напруга: 220 В
- Габаритні розміри: 56,5 х 36 х 30 см
- Вага: 15 кг
- Гарантіний строк: 12 місяців
- Виробник: Sirman (Італія)
особливості:
- Корпус з нержавіючої сталі
- Ємність з нержавіючої сталі стандарту GN
- Зручні ручки для переміщення ємності
- Електронна система управління температурою з індикатором температури і часу
Комплектація:
- Термопроцессор Sous Vide (Су Вид) Sirman Softcooker S 1 / 1GN 388602 - 1 шт.
- Кришка для ванни - 1 шт.
- Ємність - 1 шт.
- Інструкція по експлуатації - 1 шт.
Термопроцессор Sous Vide (Су Вид) Sirman Softcooker S 1/1 GN 388 602 - це апарат для варіння при низькій температурі води (від 50°C до 70°C) у вакуумній упаковці з наступним швидким охолодженням і регенерацією, такой терморежим ідеальний для приготування риби і морепродуктів. Дана технологія дозволяє отримати готовий продукт харчування, зберігаючи всі свої корисні властивості, соковитість і цілісну структуру білків, вуглеводів та інших органічних сполук, а також має ряд переваг.
Тривалий термін придатності.
У більшості продуктів, приготованих за технологією Су Вид, збільшується термін служби і становитиме мінімум 5 днів, включаючи день приготування та вживання, а у деяких навіть більше, наприклад, риба – 4-6 днів, яловичина – 25-30 днів, телятина – 25-30 днів, свинина – 15-18 днів, м'ясо птиці – 10-18 днів, овочі – до 45 днів.
Скорочення втрат.
М'ясо - це один з найдорожчих продуктів на кухні. Завдяки вакуумному приготування в Sous Vide, м'ясний продукт не втрачає у вазі на 25-30%, як при смаженні або іншій високотемпературній обробці, при цьому скорочуються втрати корисної ваги, а відповідно і порцій.
Відгуки (0)