Сковороди AMT Gastroguss - роки досвіду і відмінної якості!

Німецька якість — безумовне твердження, що означає відповідність кращим стандартам і дотримання всіх нюансів виробництва. Саме тому виробник кухонного посуду AMT Gastroguss відомий своєю якістю і високим класом всіх виробів побутового призначення — каструль, ножів, а також аксесуарів для кухні. але сковороди AMT займають особливе місце і є гордістю і флагманським напрямком.

Сковороди АМТ Gastroguss — імідж лідера в області посуду для кухні

Історія компанії AMT, як і історія інших компаній, що спеціалізуються на випуску якісної посуду, починалася в 20-м столітті, коли технології виготовлення дозволили, нарешті, створити якісний, красивий і висококласний побутової продукт.

У кожній одиниці посуду від німецького виробника поєднується тривалий термін служби, супроводжуваний офіційною гарантією, і прекрасні стилістичні комбінації, завдяки яким посуд дійсно прикрашає кухню.

Результати Кулінарної Олімпіади, що проводилася в Німеччині в 2012 році, показали, що більшість професійних кухарів віддають перевагу продукції саме торгової марки AMT Gastroguss. У Кулінарної Олімпіаді взяли участь 49 команд з усього світу, в тому числі і з Франції, відомої своїми монстрами кулінарного мистецтва.

Саме французи стали авторами знаменитого міжнародного гіда компанії «Мішлен» або «червоного путівника», Що ілюструє кращі заклади країн Європи, Азії та США. Критерії оцінювання в червоному гіді різні, проте основним, якщо не визначальним, є кухня, а саме — кулінарне мистецтво.

Сковороди AMT Gastroguss - роки досвіду і відмінної якості! 2

Без гарного посуду, як відомо, важко приготувати по-справжньому смачні страви. Наші предки готували їжу на багаттях, використовуючи казанки і крутила, однак зараз умови приготування їжі радикально змінилися. І ті страви, які ідеально вдавалося приготувати, використовуючи, наприклад, пічної жар, все важче «відтворити» в початковому варіанті. У такій ситуації на допомогу приходить якісний кухонний інвентар. У звітах експертів «червоного путівника» вказуються різні дрібниці, в тому числі і рецепти кухарів, які не обходяться без точної вказівки часу прогріву або обсмажування інгредієнтів. Зробити приготування будь-якого складного страви ідеальним досить клопітно, але гарне кухонне обладнання в поєднанні з майстерністю і вміннями шеф-кухаря творять справжні дива.

Секрети успіху та популярності AMT Gastroguss

У чому ж, все-таки, полягає магія німецької кухонного посуду і чому виробники, відомі по всьому світу, домоглися свого успіху? Старі чавунні сковорідки, які не належать до жодного з відомих брендів, теж дозволяють готувати улюблені страви, проте завдяки інноваціям це возможноть зробити набагато швидше і акуратніше.

Отже, що виробляє виробляє AMT?

  • каструлі;
  • сковороди класичні;
  • сковороди для млинців і гриль;
  • сотейники;
  • ковші;
  • жаровні;
  • вокі (глибокі аналоги сковорідок, необхідні для приготування їжі з обпаленням прямим вогнем, в воках готують страви азіатської кухні);
  • супутні аксесуари (наприклад, ножі, віночки для збивання, кришки, ручки).

За що люблять продукцію компанії AMT?

Виробник не женеться за трендами і не пропонує сковороди з кам'яним або керамічним покриттям. Вони зупинили свій вибір на класичному покритті в основі якого знаходиться тефлон. Не секрет, що німці дуже педантичні, і самої вибагливої ​​господині дуже важко догодити. Однак у AMT виходить це зробити.

Основні переваги такі:

  • довговічність (саме практичне і корисне якість);
  • вартість, яка відповідає високому рівню вироби і гарантує тривале застосування;
  • унікальний дизайн, який одночасно є авторською візиткою компанії;
  • гарантія 25 років на кожну фірмову одиницю товару;
  • унікальне покриття;
  • товсте дно у будь-якого посуду, яку можна ставити на плиту (всі каструлі та сковорідки мають товщину дна не менше 9-10 мм);
  • знімні ручки;
  • виробник говорить про те, що продукція не боїться перепадів температури і це не позначається на антипригарним покриттям;
  • універсальність - використання на плиті і духовці;
  • матеріали, на яких не економлять (якісний алюміній, титанове покриття жарочной поверхні);
  • високий контроль якості на всіх етапах виробництва завдяки ручній обробці заготовок для сковорідок, сотейників, жаровень, воков і каструль;
  • екологічність (виробничі процеси максимально націлені на екологічну безпеку);
  • мінімальна абсорбція жирів і інших матеріалів з поверхні;
  • можливість миття в посудомийній машині;
  • стійкість до будь-яких хімічних засобів, в тому числі миючим;
  • ручка з термостійкого бакеліту міцно зафіксована за спеціальною технологією із застосуванням в кріпленні латунної вставки;
  • повна сумісність з індукційними плитами;

Сковороди AMT Gastroguss - роки досвіду і відмінної якості! 3

Тим, хто користується посудом АТМ вже тривалий час, добре відомо, що компанія постійно вдосконалює свої розробки, технологію і зовнішній вигляд виробів. Часто сковороди АМТ порівнюють з моделями Тефаль, але АМТ втілив багато нюансів, які вивели їх на перше місце. Представництва по багатьох країнах світу, в тому числі і в Україні, Росії, Білорусії дають можливість постійно здобувати якісну посуд будь-якого діаметру і розміру, починаючи від 16 см і закінчуючи 36 см.

Як АТМ виробляє сковороди?

Процес виготовлення складний, але дуже цікавий.

Найголовнішим елементному початкового етапу є кокіль — спеціальна ємність для відливу виробів. Отримані в кокілі заготовки відрізняються особливою міцністю і високою якістю. Такі вироби стійкі до відколів, перепадів температури. Завдяки такому виготовлення, тепло при нагріванні дна розподіляється рівномірно, міцність заготовки стає просто феноменальною.

Другий етап виробництва — це шліфування готових «шаблонів» сковорідок і каструль. Після чого можна приступати до третього етапу, а саме — покриттю дня і стінок дрібним зерном. У цю мелкозернистую основу додають рівномірний шар кераміки в поєднанні з титаном. Останнім шаром наноситься покриття LOTAN®, Що забезпечує антипригарний ефект, його закріплюють при температурі до 420 градусів Цельсія. Ось чому на посуді з такою кількістю шарів їжа не прилипає. Наступна стадія — прикріплення ручок. Основою кріплення є гайка з латуні, врізана в алюмінієву основу ще на етапі заливки. Ручка насаджується на гайку і закріплюється способом накручування. Цей спосіб є унікальним для виробництва сковорідок і каструль, але часто зустрічається в машинобудуванні.

Після виготовлення вся продукція проходить індивідуальну перевірку якості: звірка розмірів, товщини стінок, ідеальності окружності і висоти бортів.

Готовий виріб сертифікується по системі «TÜV», Розробленої Центром сертифікації підприємств.

Як відбивається процес виготовлення на якості готового виробу?

  • міцність;
  • здатність витримати температуру до 260 градусів Цельсія;
  • здатність утримувати тепло тривалий час і зберігати продукти в такому стані, ніби вони тільки що приготовлені;
  • завдяки товщині стінок і утримування температури, можна використовувати менше газу для підтримки процесу смаження або гасіння;
  • можливість компактного зберігання (знімна ручка дозволяє поставити сковороду або жаровню в кухонну шафу, не захаращуючи простір в шафі).

Теплова поверхню посуду AMT Gastroguss служить понад 20 років, залишаючись в ідеальному стані навіть після регулярного, щоденного використання і механічного впливу лопаткою або ложкою для смаження.

Сковороди AMT Gastroguss - роки досвіду і відмінної якості! 4

Всі поради