Німецька якість — безумовне твердження, що означає відповідність кращим стандартам і дотримання всіх нюансів виробництва. Саме тому виробник кухонного посуду AMT Gastroguss відомий своєю якістю і високим класом всіх виробів побутового призначення — каструль, ножів, а також аксесуарів для кухні. але сковороди AMT займають особливе місце і є гордістю і флагманським напрямком.
Сковороди АМТ Gastroguss — імідж лідера в області посуду для кухні
Історія компанії AMT, як і історія інших компаній, що спеціалізуються на випуску якісної посуду, починалася в 20-м столітті, коли технології виготовлення дозволили, нарешті, створити якісний, красивий і висококласний побутової продукт.
У кожній одиниці посуду від німецького виробника поєднується тривалий термін служби, супроводжуваний офіційною гарантією, і прекрасні стилістичні комбінації, завдяки яким посуд дійсно прикрашає кухню.
Результати Кулінарної Олімпіади, що проводилася в Німеччині в 2012 році, показали, що більшість професійних кухарів віддають перевагу продукції саме торгової марки AMT Gastroguss. У Кулінарної Олімпіаді взяли участь 49 команд з усього світу, в тому числі і з Франції, відомої своїми монстрами кулінарного мистецтва.
Саме французи стали авторами знаменитого міжнародного гіда компанії «Мішлен» або «червоного путівника», Що ілюструє кращі заклади країн Європи, Азії та США. Критерії оцінювання в червоному гіді різні, проте основним, якщо не визначальним, є кухня, а саме — кулінарне мистецтво.
Без гарного посуду, як відомо, важко приготувати по-справжньому смачні страви. Наші предки готували їжу на багаттях, використовуючи казанки і крутила, однак зараз умови приготування їжі радикально змінилися. І ті страви, які ідеально вдавалося приготувати, використовуючи, наприклад, пічної жар, все важче «відтворити» в початковому варіанті. У такій ситуації на допомогу приходить якісний кухонний інвентар. У звітах експертів «червоного путівника» вказуються різні дрібниці, в тому числі і рецепти кухарів, які не обходяться без точної вказівки часу прогріву або обсмажування інгредієнтів. Зробити приготування будь-якого складного страви ідеальним досить клопітно, але гарне кухонне обладнання в поєднанні з майстерністю і вміннями шеф-кухаря творять справжні дива.
Секрети успіху та популярності AMT Gastroguss
У чому ж, все-таки, полягає магія німецької кухонного посуду і чому виробники, відомі по всьому світу, домоглися свого успіху? Старі чавунні сковорідки, які не належать до жодного з відомих брендів, теж дозволяють готувати улюблені страви, проте завдяки інноваціям це возможноть зробити набагато швидше і акуратніше.
Отже, що виробляє виробляє AMT?
- каструлі;
- сковороди класичні;
- сковороди для млинців і гриль;
- сотейники;
- ковші;
- жаровні;
- вокі (глибокі аналоги сковорідок, необхідні для приготування їжі з обпаленням прямим вогнем, в воках готують страви азіатської кухні);
- супутні аксесуари (наприклад, ножі, віночки для збивання, кришки, ручки).
За що люблять продукцію компанії AMT?
Виробник не женеться за трендами і не пропонує сковороди з кам'яним або керамічним покриттям. Вони зупинили свій вибір на класичному покритті в основі якого знаходиться тефлон. Не секрет, що німці дуже педантичні, і самої вибагливої господині дуже важко догодити. Однак у AMT виходить це зробити.
Основні переваги такі:
- довговічність (саме практичне і корисне якість);
- вартість, яка відповідає високому рівню вироби і гарантує тривале застосування;
- унікальний дизайн, який одночасно є авторською візиткою компанії;
- гарантія 25 років на кожну фірмову одиницю товару;
- унікальне покриття;
- товсте дно у будь-якого посуду, яку можна ставити на плиту (всі каструлі та сковорідки мають товщину дна не менше 9-10 мм);
- знімні ручки;
- виробник говорить про те, що продукція не боїться перепадів температури і це не позначається на антипригарним покриттям;
- універсальність - використання на плиті і духовці;
- матеріали, на яких не економлять (якісний алюміній, титанове покриття жарочной поверхні);
- високий контроль якості на всіх етапах виробництва завдяки ручній обробці заготовок для сковорідок, сотейників, жаровень, воков і каструль;
- екологічність (виробничі процеси максимально націлені на екологічну безпеку);
- мінімальна абсорбція жирів і інших матеріалів з поверхні;
- можливість миття в посудомийній машині;
- стійкість до будь-яких хімічних засобів, в тому числі миючим;
- ручка з термостійкого бакеліту міцно зафіксована за спеціальною технологією із застосуванням в кріпленні латунної вставки;
- повна сумісність з індукційними плитами;
Тим, хто користується посудом АТМ вже тривалий час, добре відомо, що компанія постійно вдосконалює свої розробки, технологію і зовнішній вигляд виробів. Часто сковороди АМТ порівнюють з моделями Тефаль, але АМТ втілив багато нюансів, які вивели їх на перше місце. Представництва по багатьох країнах світу, в тому числі і в Україні, Росії, Білорусії дають можливість постійно здобувати якісну посуд будь-якого діаметру і розміру, починаючи від 16 см і закінчуючи 36 см.
Як АТМ виробляє сковороди?
Процес виготовлення складний, але дуже цікавий.
Найголовнішим елементному початкового етапу є кокіль — спеціальна ємність для відливу виробів. Отримані в кокілі заготовки відрізняються особливою міцністю і високою якістю. Такі вироби стійкі до відколів, перепадів температури. Завдяки такому виготовлення, тепло при нагріванні дна розподіляється рівномірно, міцність заготовки стає просто феноменальною.
Другий етап виробництва — це шліфування готових «шаблонів» сковорідок і каструль. Після чого можна приступати до третього етапу, а саме — покриттю дня і стінок дрібним зерном. У цю мелкозернистую основу додають рівномірний шар кераміки в поєднанні з титаном. Останнім шаром наноситься покриття LOTAN®, Що забезпечує антипригарний ефект, його закріплюють при температурі до 420 градусів Цельсія. Ось чому на посуді з такою кількістю шарів їжа не прилипає. Наступна стадія — прикріплення ручок. Основою кріплення є гайка з латуні, врізана в алюмінієву основу ще на етапі заливки. Ручка насаджується на гайку і закріплюється способом накручування. Цей спосіб є унікальним для виробництва сковорідок і каструль, але часто зустрічається в машинобудуванні.
Після виготовлення вся продукція проходить індивідуальну перевірку якості: звірка розмірів, товщини стінок, ідеальності окружності і висоти бортів.
Готовий виріб сертифікується по системі «TÜV», Розробленої Центром сертифікації підприємств.
Як відбивається процес виготовлення на якості готового виробу?
- міцність;
- здатність витримати температуру до 260 градусів Цельсія;
- здатність утримувати тепло тривалий час і зберігати продукти в такому стані, ніби вони тільки що приготовлені;
- завдяки товщині стінок і утримування температури, можна використовувати менше газу для підтримки процесу смаження або гасіння;
- можливість компактного зберігання (знімна ручка дозволяє поставити сковороду або жаровню в кухонну шафу, не захаращуючи простір в шафі).
Теплова поверхню посуду AMT Gastroguss служить понад 20 років, залишаючись в ідеальному стані навіть після регулярного, щоденного використання і механічного впливу лопаткою або ложкою для смаження.
Всі поради