Сковорода ВОК Rondell Stern RDS-369
Доставка
У відділення Нової Пошти 150 грн.
Новою Поштою по Києву згідно тарифів
Оплата
Готівкою, картами VISA/MasterCard
Гарантія
Можливий обмін/повернення протягом 14 днів
Ціна: | повідомте, коли з'явиться | Запит на опт |
|
Товар закінчився
Хочете купити оптом?
|
Хочете купити оптом? | ||
Чи задоволені покупкою? Оцініть цей товар |
- Матеріал кришки: термотривке скло
- Матеріал корпуса: нержавіюча сталь
- Внутрішнє покриття: антипригарне покриття Excalibur
- Зовнішнє покриття: антипригарне покриття
- Товщина стінок: 0,7 мм
- Придатна для наступних плит: газових, склокерамічних, електричних, індукційних
- Матеріал ручки: нержавіюча сталь з силіконовою вставкою
- Способ крепления ручек: заклепочный
Rondell Stern RDS-369
- Діаметр 28 см
переваги:
- Багатошарове 3-ступеневу термоаккумулирующее дно
- Подарункова упаковка
Сковорода Rondell Stern RDS-369 поєднує в собі чудовий дизайн і інноваційні технології. У каструлі 3-х шарове дно з алюмінієвою капсулою, яке рівномірно розподіляє тепло по всій площі дна і запобігає пригорання. Кришка, виконана з термостійкого скла, дозволяє спостерігати за процесом приготування без постійного відкривання кришки. Для поліпшення експлуатаційних якостей, компанія Rondell завдає на зовнішню поверхню антипригарне покриття. Ручка оснащена силіконової накладкою, яка не дає ковзати рукоятці в руці і не дозволять Вам обпекти руку. Пару слів хотілося б приділити матеріалу, з якого виготовлена сковорода Rondell Stern RDS-369 - це нержавіюча сталь марки 18/10. Даний вид стали використовується для виготовлення хірургічних Інтрументи, так як він не окислюється і, відповідно, не схильний до корозії. Тому вона Вам буде служити довгі роки. Існує специфіка приготування на сковородах з нержавіючої сталі: для того, щоб страви мали рум'яної скоринки, сковороду попередньо необхідно як слід нагріти. Поклавши продукти в сквороду, вони моментально пристане до дна, але всього лише на 5-7 хвилин, потім ви з легкістю зможете їх перевернути. Якщо сковорода буде недостатньо нагріта, то Ваші страви будуть гаситися. Знаючи ці маленькі хитрощі, Ви з легкістю приготуєте все, що задумали. Готуйте з задоволенням!
Відгуки (0)