- Тип: бойлер
- Кількість рівнів деко: 11
- Розміри деко: GN 1/1
- Відстань між рівнями: 65 мм
- Функція парозволожування: є
- Робоча температура: 30-300°С
- Управління: сенсорне
- Таймер: є
- Вентилятор: 7 швидкостей + функція реверсу
- Підсвітка: галогенна
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Габаритні розміри: 93,3 х 82,1 х 104,6 см
- Потужність: 18,6 кВт
- Гарантійний термін: 12 місяців
- Виробник: Retigo (Чехія)
- Вага: 144 кг
- Тип подключения: 3N/380-415В/50-60 Гц
особливості:
-
Vision Perfect Cooking - ідеальний колір і хрястящая скоринка страв при мінімальному використанні жирів.
-
Vision Design - мінімізація можливості опіків, завдяки ергономіці дизайну. Гарантія дотримання гігієни за рахунок корпусу з нержавіючої сталі. Висока надійність і довговічність.
-
Smart Investment - економія електроенергії. Економічна автоматичне очищення. Швидка окупність капіталовкладень.
8" дисплей - просте інтуїтивне управління
MyVision - інтелектуальне меню
Сенсорна панель - безвідмовно працює в будь-яких умовах на кухні
Easy Cooking - рекомендація технології в залежності від вашого запиту
шеститочкові термощуп - 6 датчиків вимірювання температури для найбільш точного контролю серцевини страви
Тисячі програм по 20 етапам
піктограми - індивідуальне позначення для кожної програми
функція Learn - можливість заощадження зміненої автоматичної програми під себе
10 останніх - відображення останніх 10-ти використовуваних програм
Multitasking - робота з дисплеєм під час приготування
автоматичний запуск - запланований відкладений запуск
EcoLogic - висновок інформації на екран про витраченої електроенергії в процесі приготування
Нескінченне час приготування - економія часу під час годину-пік
приготування:
Гаряче повітря від 30 до 300 °C
комбінований режим від 30 до 300 °C
Приготування на пару від 30 до 130 °C
біо приготування від 30 до 98 °C
нічне приготування - економія часу і коштів
поуровневого контроль - настройка часу для кожного рівня окремо
Active Humidity Control - автоматичне регулювання вологості
Опрацьована система пароутворення - виняткові результати приготування на пару за допомогою двоступеневого підігріву води і рекуперації
горизонтальна завантаження
Дельта Т варіння - ідеально приготовані великі шматки
низькотемпературна варіння - малі втрати ваги і соковитість продукту
Cook & Hold - після приготування страви перехід в режим підтримки температури
Golden Touch - ідеальна золота хрустка скоринка при натисканні однієї клавіші
Автоматичний розігрів / охолодження варильної камери з можливістю регулювання температури
Су вид, сушка, стерилізація, конфі, копчення - унікальні програми для сучасної кулінарії
Решту обладнання:
Active Cleaning - економна автоматичне очищення
Двері з потрійним склом - скорочує втрати тепла, володіє низьким енергоспоживанням, запобігає можливість опіків
Вентілятор з автореверсом - рівномірний пропікання
клапан - запатентована система осушення повітря в робочій камері для ефекту хрусткої скоринки
7 швидкостей вентилятора - контроль циркуляції і розподілу повітря
Fan Stop - моментальна зупинка вентилятора, що запобігає витоку тепла і пара при відкриванні дверей, перешкоджає виникненню опіків
цикли вентилятора - рівномірність в трьох кроках
Aisi 304 з нержавіючої сталі - довговічний матеріал зі спеціальним покриттям для збільшення терміну служби
Вбудований ручний душ - для легкого очищення, не використовується пом'якшена вода
WSS (Water Saving System) - спеціальна система зливу і вбудований теплообмінник для низької витрати ресурсів
Уніфікація підключення:
інтерфейс USB - простий доступ даних для робочої камери апарату
Ethernet / LAN - підключення до мережі, доступ через веб-браузер
Програмне забезпечення VisionCombi - адміністрування программма на комп'ютері і перегляд даних НАССР
Пароконвектомат Retigo B1011b - це інтелектуальна машина для приготування величезної кількості страв з різної їх термічною обробкою. Так як продуктивність даної моделі від 151 до 250 порцій на день, то її можна успішно встановлювати в закладах громадського харчування з середньою прохідністю. Представлений конвектомат замінить масу кухонного обладнання, заощадивши і робоче місце, і фінансові витрати.