Пароконвектомат Rational CombiMaster 101 PLUS 315830
Доставка
У відділення Нової Пошти: оплачується одержувачем
Кур'єром по Києву БЕЗКОШТОВНО
Оплата
Готівкою, картами VISA/MasterCard
Гарантія
Можливий обмін/повернення протягом 14 днів
Ціна: | повідомте, коли з'явиться | Запит на опт |
|
Товар закінчився
Хочете купити оптом?
|
Хочете купити оптом? | ||
Чи задоволені покупкою? Оцініть цей товар |
- Тип: бойлерний
- Кількість рівнів деко: 10 х GN1/1
- Функція парозволожування: є
- Робоча температура: від 30 до 300°С
- Управління: сенсорне з можливістю управління дистанційно з мобільного додатка або ПО
- Таймер: є
- Підсвітка: є
- Габаритні розміри: 84,7 х 77,6 х 104,2 см
- Гарантійний термін: 24 місяці
- Виробник: Rational (Німеччина)
- Кількість порцій в день: 80 - 150
- Підключення води: R3/4
- Тиск води: 150 - 600 кПа або 0,15 - 0,6 МПа
- Загальна споживана потужність: 18,6 кВт
- Захист запобіжниками: 3 х 32А
- Підключення до мережі: 3 NAC 400 В
- Вага: 132 кг
- Відведення води: DN50
- Температура "Гаряче повітря": від 30 до 300°С
- Температура "Пара": від 30 до 130°С
- Поздовжня завантаження для GN 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8
CombiMaster Plus® - це ідеальний вибір для тих, хто шукає класичну модель для використання в ручному і автоматичному режимі. Пароконвектомат забезпечує чудову властивість страв, розумний витрата ресурсів і знижене споживання енергії та часу. Апарат займає всього 1 кв.м і замінить Вам безліч традиційного обладнання. Його можна використовувати в п'яти режимах:
режим "пар" від 30°C до 130°C. У процесі приготування страви не треба додавати воду або чекати, поки вона закипить. Однакова температура і насичення парою робочу камеру конвектомата, забезпечує щадну і рівномірну термообробку продуктів.
режим "сухий жар" від 30°C до 300°C на великій швидкості стикається з продуктом з усіх боків, тим самим забезпечуючи рівномірне пропікання на будь-якому з рівнів і при повному завантаженні. М'ясний білок моментально зв'язується, а всередині залишається дуже соковитим. Напівфабрикати глибокої заморозки ідеально підходять для цього режиму, вони мають золотистою скоринкою і ніжною м'якоттю.
режим "комбінація" від 30°C до 300°C. Поєднує в собі режим "сухий жар" і "гаряча пара". Що ми маємо в підсумку? Продукт не вимагає перекидання, має високу соковитістю і рум'яною скоринкою з усіх боків. Втрати зменшуються на 50% в порівнянні з традиційною технологією.
Finishing® - поділ часу виробництва і подачі на стіл. Завдяки спеціальному мікроклімату, Ви приготуєте, охолодіть і розігрієте страви безпосередньо перед подачею. За допомогою даної системи, запобігає втрати в якості і вазі, так як страви не підтримуються тривалий час в режимі підігріву.
особливості:
Інтелектуальна технологія ClimaPlus® є активне управління мікрокліматом в робочій камері. Такою системою можна користуватися як в автоматичному, так і в ручному режимі. Безліч чутливих датчиків щомиті вимірюють рівень вологи всередині печі і регулюють її відповідно до Ваших налаштувань і звичкам, подаючи і відводячи пар. Високоефективна система видалення вологи забезпечить підсмажену і хрустку скоринку страви навіть при повному завантаженні, а подача гігієнічного та свіжого пара додасть будь-якому кулінарному шедевру соковитість, м'якість і ніжність. На сьогоднішній день популярність набирають саме страви здорового харчування на пару, при цьому, овочі набувають більш насичений і яскравий колір, а всі необхідні мікроелементи зберігають свою первісну структуру.
аеродинамічна технологія оперує напрямком повітряних потоків по всьому простору робочої камери і рівномірно розподіляє тепло, що дає абсолютно однакову обробку продукту на кожному з рівнів навіть при повному завантаженні.
Сепарація жиру. Дуже важлива і приємна функція - автоматичне знищення жирного нальоту в вентиляторі. Більше не потрібно міняти і чистити жирові фільтри.
переваги:
- Бездоганний результат приготування без контролю
- Управління не вимагає особливих навичок
- Економія до 10% використовуваних продуктів
- Здорове приготування страв і економія жирів на 95%
Індивідуальне програмування. Для встановлення індивідуальних процесів в пам'яті передбачено 100 осередків, у кожній з яких 6 робочих етапів. Завдяки такій розробці, виконувати багатоступінчасті процеси можна натисненням однієї клавіші.
5 швидкостей вентилятора. Для делікатних і ніжних продуктів передбачена найкраща швидкість обдування, з легкістю вдаються навіть суфле і бісквіти.
Безпека. Самий верхній рівень завантаження у всіх моделях Rational знаходиться на висоті 1,6 м, що дає доступ і огляд більшості кухарів і безпечно оперувати гастроємності.
Подвійні скляні двері з термоотражающим покриттям і вентиляцією на задній стінці забезпечує невисоку температуру зовнішнього скла і дає вільний доступ до простору між ними.
Вбудований дверний збірник для води запобігає утворенню калюж на підлозі навіть при відкритих дверях.
Автоматична НАССР-документація з усіх апаратів візуально відображається і зберігається, а також можна зберегти у файлі PDF або таблиці, а потім роздрукувати.
Комплектація:
- Пароконвектомат Rational CombiMaster 101 Plus
- Інструкція з експлуатації
- Гарантійний талон
Унікальний пароконвектомат Rational CombiMaster 101 Plus стане головним помічником шеф-повара і не змусить Вас довго чекати, поки себе окупить. Чудовий результат страв з мінімальними витратами електроенергії і часу не залишать байдужим навіть найвибагливішого власника підприємства. Апарат займає всього 1 кв.м робочого місця, а функцій виконує як кілька традиційних видів обладнання. Володіє величезною різноманітністю типів приготування страв, при цьому економить на використанні масла та інших вихідних продуктів. В процесі роботи, конвектомат не втрачає теплову енергію за рахунок тришарової робочої дверцята камери і відноситься до приладу з високим ККД. Вся конструкція має плоску гладку поверхню з нержавіючої сталі, яку можна мити без усяких зусиль. Така модель підійде для досить великих ресторанів, пекарень та хлібобулочних виробництв.
Відгуки (0)