сучасний сифон для вершків – це компактний пристрій для збивання рідини, яке перетворить її за лічені хвилини в повітряний десерт, приготує ніжні соуси, супи-пюре і муси.
Підготовчий етап
- Обполосніть корпус холодною водою.
-
Вставте прокладку в головку.
-
Пригвинтите насадку для оздоблення.
-
Наповніть колбу вершками, строго дотримуючись обмежень за дозволеним обсягом.
Введення в дію
-
Пригвинтите головку пристрою до його корпусу.
-
У держатель для капсул вставте балончик і прикрутіть його. Цю операцію можна виконувати тільки тоді, коли вже встановлена насадка для прикраси.
- Пам'ятайте, що сифон для вершків Kayser знаходиться під тиском, тому на цьому етапі його вже не можна розкручувати.
-
Струсіть Кремер кілька разів. Кількість струшувань залежить від жирності молочного продукту:
свіжі, 36% – 3-4 рази, якщо 33% – 4-5 разів;
консервовані, жирність 32% – 5-6 разів. -
Вигвинтите капсулодержатель і дістаньте використаний балончик.
експлуатація
-
Сифон необхідно перевернути головкою вниз.
- М'яко натисніть на важіль. І вуаля, перед вами ніжне повітряне хмара натуральних вершків, які буквально пару хвилин тому були звичайною рідиною.
- Якщо консистенція недостатньо густа або щільна, струсіть Кремер ще раз.
Догляд: очищення в 5 кроків
- Необхідно повністю очистити пристрій від вмісту і скинути тиск.
- Далі слід відкрутити головку, насадку для прикраси, зняти колбу і ущільнювач.
- Під проточною водою промити кожну деталь окремо, використовуючи щіточку для важкодоступних місць.
- Після чого ще раз все помити теплою водою вручну або в посудомийній машині.
- Сухі деталі зберігають у розібраному вигляді, якщо не передбачено подальше використання.
Примітки
- Не можна застосовувати абразивні засоби для чищення або жорсткі щітки.
- Не можна мити в посудомийній машині капсулодержатель.
Якщо Кремер використовується постійно, то йому потрібна проміжна очищення насадки для прикраси, яку необхідно виконувати постійно в період користуванням пристрою.
Корисні поради від професіоналів
- Для кращого результату застосовуйте охолоджені вершки, які також додаються в холодний сифон для збивання вершків.
- Якщо у збивають продукті плануються додаткові інгредієнти, їх треба додавати подрібненими (цукрова пудра, спеції, фрукти), сіль можна розчинити в рідині попередньо. Перед тим, як залити рідину, бажано процідити склад, щоб залишилися тверді частинки не забили клапан.
- Використовуйте кількість балончиків відповідно до обсягу сифона: для 0,25 л і 0,5 л – 1 капсула, для 1 л – 2 штуки. Струшувати Кремер необхідно після установки кожного балончика.
- Для збереження вмісту гарячим можна опустити Кремер в водяну баню з температурою не вище 75°С. Для охолодження використовується холодильник.
функціональні аксесуари – завжди свіжі ідеї і креатив на кухні!
Всі поради