сучасний сифон для вершків – це компактний пристрій для збивання рідини, яке перетворить її за лічені хвилини в повітряний десерт, приготує ніжні соуси, супи-пюре і муси.

Підготовчий етап

  1. Обполосніть корпус холодною водою.
  2. Вставте прокладку в головку.
    Як правильно користуватися сифоном для вершків?
  3. Пригвинтите насадку для оздоблення.
    Як правильно користуватися сифоном для вершків? 2
  4. Наповніть колбу вершками, строго дотримуючись обмежень за дозволеним обсягом.
    Як правильно користуватися сифоном для вершків? 3

Введення в дію

  1. Пригвинтите головку пристрою до його корпусу.
    Як правильно користуватися сифоном для вершків? 4
  2. У держатель для капсул вставте балончик і прикрутіть його. Цю операцію можна виконувати тільки тоді, коли вже встановлена ​​насадка для прикраси.
    Як правильно користуватися сифоном для вершків? 5
  3. Пам'ятайте, що сифон для вершків Kayser знаходиться під тиском, тому на цьому етапі його вже не можна розкручувати.
  4. Струсіть Кремер кілька разів. Кількість струшувань залежить від жирності молочного продукту:
    свіжі, 36% – 3-4 рази, якщо 33% – 4-5 разів;
    консервовані, жирність 32% – 5-6 разів.
  5. Вигвинтите капсулодержатель і дістаньте використаний балончик.
    Як правильно користуватися сифоном для вершків? 6

експлуатація

  1. Сифон необхідно перевернути головкою вниз.
    Як правильно користуватися сифоном для вершків? 7
  2. М'яко натисніть на важіль. І вуаля, перед вами ніжне повітряне хмара натуральних вершків, які буквально пару хвилин тому були звичайною рідиною.
  3. Якщо консистенція недостатньо густа або щільна, струсіть Кремер ще раз.

Догляд: очищення в 5 кроків

  1. Необхідно повністю очистити пристрій від вмісту і скинути тиск.
  2. Далі слід відкрутити головку, насадку для прикраси, зняти колбу і ущільнювач.
  3. Під проточною водою промити кожну деталь окремо, використовуючи щіточку для важкодоступних місць.
  4. Після чого ще раз все помити теплою водою вручну або в посудомийній машині.
  5. Сухі деталі зберігають у розібраному вигляді, якщо не передбачено подальше використання.

Примітки

  • Не можна застосовувати абразивні засоби для чищення або жорсткі щітки.
  • Не можна мити в посудомийній машині капсулодержатель.

Якщо Кремер використовується постійно, то йому потрібна проміжна очищення насадки для прикраси, яку необхідно виконувати постійно в період користуванням пристрою.

Корисні поради від професіоналів

  1. Для кращого результату застосовуйте охолоджені вершки, які також додаються в холодний сифон для збивання вершків.
  2. Якщо у збивають продукті плануються додаткові інгредієнти, їх треба додавати подрібненими (цукрова пудра, спеції, фрукти), сіль можна розчинити в рідині попередньо. Перед тим, як залити рідину, бажано процідити склад, щоб залишилися тверді частинки не забили клапан.
  3. Використовуйте кількість балончиків відповідно до обсягу сифона: для 0,25 л і 0,5 л – 1 капсула, для 1 л – 2 штуки. Струшувати Кремер необхідно після установки кожного балончика.
  4. Для збереження вмісту гарячим можна опустити Кремер в водяну баню з температурою не вище 75°С. Для охолодження використовується холодильник.

функціональні аксесуари – завжди свіжі ідеї і креатив на кухні! 

Всі поради