Портативний сифон для води – це смачна газована вода, приготовлена ​​в домашніх умовах з компонентів, яким довіряють і вважають за краще. Рідина, насичена СО2, тонізує в літній день, урізноманітнює щоденний раціон і залишається основним інгредієнтом дружньої вечірки.
Шипучка на раз, два, три
Відмітна особливість, яку має сифон для води Isi – легкість і простота у використанні. Для того щоб приготувати шипучий напій, досить виконати кілька послідовних дій, які займуть кілька хвилин.

Відкрутити головку, зняти ущільнювач, дістати трубку.

Як готувати коктейлі за допомогою сифона

Залити попередньо охолоджену воду. Чим нижче температура, тим краще рідина піддається газування.

Як готувати коктейлі за допомогою сифона 2

У колбу вставити трубочку.

Як готувати коктейлі за допомогою сифона 3

Як готувати коктейлі за допомогою сифона 4

Міцно закрутити головку.

Як готувати коктейлі за допомогою сифона 5

Взяти новий балончик для газування води, вставити в патрон і закрутити до характерного бавовни.

Як готувати коктейлі за допомогою сифона 6

Кілька разів різко струснути сифон і відкрутити патрон.

Як готувати коктейлі за допомогою сифона 7

Натиснути на важіль і налити газовану воду в приготовлену ємність.

Як готувати коктейлі за допомогою сифона 8

Залежно від ємності сифона, можна приготувати 1-2 л шипучки, яка стане основою для прохолодних напоїв або різноманітних коктейлів. Якщо вміст не було випито відразу, його можна залишити в сифоні і зберігати в холодильнику пару днів, не переживаючи за смакові якості. Первинний смак забезпечує абсолютна герметичність корпусу і його з'єднання з деталями.
Послідовність в рецептах – різниця в смаках
Функціональний апарат підходить для приготування алкогольних і безалкогольних коктейлів, що дозволяє експериментувати 365 днів в році і постійно дивувати рідних, близьких і друзів.
Смак і консистенція напою залежать не тільки від інгредієнтів, а й від моменту, коли буде додано компонент: до газування або після.
  • до газування – всі інгредієнти попередньо змішуються в шейкері, при необхідності проціджують через сито, щоб дрібні зерна або частинки не забили трубку і не вплинули негативно на якість коктейлю. Проціджений суміш кладеться в ємність, заливається водою і газується. Залежно від рецепта наливається в стакан з льодом, морозивом, фруктами і т.д. Зазвичай колір таких напоїв непрозорий, злегка мутний, що додає особливого шарму вмісту келиха.
  • після газування – чиста шипучка доповнює заздалегідь приготовлену суміш у склянці. Це може бути звичайний сироп, домашнє варення, джем або спиртне. 
Який з варіантів краще, залежить від особистих гастрономічних уподобань. Але навіть у великій компанії кожен може вибрати свій індивідуальний варіант, тому що приготування напою займає всього п'ять хвилин.
Після того як коктейлі приготовлені, сифон для газованої води необхідно розібрати і вимити, щоб незабаром його зібрати для нових смачних вражень! 
Всі поради